Coronavirus en uw bezoek in onze praktijk

Om uw bezoek goed te laten verlopen vragen we u:

  • Draag een mondkapje in de wachtkamer
  • Wij zullen u bij het betreden van de praktijk vragen om uw handen te desinfecteren met alcohol.
  • In de wachtruimte proberen wij de 1,5 meter afstand te bewaren.
  • Kom niet te vroeg, dus maximaal 5 minuten voor de onderstaande afspraaktijd, dit in verband met beperkte capaciteit. Bent u eerder, dan vragen wij u buiten te wachten.
  • Hang de jas niet op in de hal, maar neem het mee naar de behandelkamer.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
  • In de behandelstoel vragen we u wellicht eerst te spoelen met een spoelmiddel. Hiervoor krijgt u van ons een bekertje, graag ook de vloeistof weer terugspugen in dat bekertje.

Is het antwoord op een van onderstaande vragen ‘JA’, zeg uw afspraak dan af en maak een nieuwe afspraak. Neem bij twijfel alstublieft ook contact op met de praktijk.

Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona?
Bent u in (thuis)isolatie of thuisquarantaine of zou u dat moeten zijn?
Heeft u een huisgenoot met koorts of benauwdheid (zonder negatieve PCR-testuitslag)?

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

Mondzorgpraktijken hebben de afgelopen weken hun dienstverlening aangepast: ze waren vooral open voor het verlenen van spoedeisende hulp. Daarnaast is er hard gewerkt om de praktijken voor te bereiden op de anderhalvemetersamenleving. Het is nu dan ook weer mogelijk om de reguliere zorg geleidelijk op te starten. Hier leest u hoe u zich voor kunt bereiden op een bezoek aan uw praktijk.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.